duminică, 27 februarie 2011

Narcis Iustin Ianau cucereste cu vocea lui pe Princess Madeleine of Bentheim und Steinfurt

Narcis Iustin Ianau vedeta emisiunii Romanii au talent a fost remarcat de Princess Madeleine of Bentheim und Steinfurt din Germania. Printesa Madeleine a transmis prin intermediul Printesei Lia a Romaniei ca doreste sa-l sustina pe Narcis Iustin Ianau si vrea sa programeze o intalnire cu el.

Printesa a gasit pe internet informatia si a ascultat interpretarea de exceptie a tanarului Narcis Iustin Ianau, care cu ocazia zilei sale de nastere a considerat ca este un cadou surprinzator si neasteptat de frumos.

Asa cum am mai spus viata tanarului nostru talent s-a schimbat din primele secunde cand a inceput sa cante, ca interpret de muzica clasica va avea un succes care ne va face pe toti sa fim mandri inca o data ca suntem romani.

Asa cum spunea un prieten din America, stia de Romania pentru ca ma cunoscuse pe mine, dar multi americani au avut si au acum ocazia sa auda de Romania prin acest fericit si deosebit prilej. remarca lui Simon a fost :
Nu inteleg de ca nu gasesc inregistrari cu Narcis Iustin Ianau pe Youtube, cel mai consacrat canal de comunicare video din istoria internetului, atunci cand s-a lansat Justin Bieber a fost in primul rand descoperit datorita Youtube-ului si promovat la scara larga tot datorita lui; as avea o recomandare pt Iustin sa-si inregistreze niste piese cu ajutorul prietenilor si a altor oameni de bine din Romania si sa le incarce pe Youtube .
Da, are mare dreptate !

Sa revin la Princess Madeleine of Bentheim und Steinfurt, distinsa doamna este cunoscuta drept o impresara foarte pretentioasa si cu multa influenta la nivel de Europa.

Cu siguranta ca sunt multe persoane din acest cerc al muzicii, cantareti si impresari care l-au remarcat pe Iustin Narcis si care se vor oferi sa-l ajute in cariera lui artistica.
sursa foto:  AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More